Betaalmethoden

Bij kookmagazijn.nl vinden we het belangrijk dat betalingen in een veilige omgeving plaatsvinden en dat je zelf kunt bepalen hoe jij je producten afrekent. Daarom bieden we verschillende betaalmogelijkheden aan. Je kunt kiezen uit iDeal, Apple Pay, Klarna, Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC Betaalknop, Giropay en Creditcard

iDEAL
iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren kun je zeer eenvoudig betalingen uitvoeren via iDeal. Dit is een van de meest gemakkelijke en veiligste manier van betalen.

Apple Pay
Apple Pay is een mobiele dienst van Apple en uitsluitend geschikt voor klanten met een Apple apparaat. Je kunt eenvoudig en snel contactloos betalen indien je apparaat is gekoppeld aan je bestaande bankgegevens.

KBC/CBC Betaalknop
Voor Belgische klanten bieden wij de KBC/CBC betaalknop aan. Dit is zoals de naam doet vermoeden een betaalmethode voor klanten van de KBC en CBC. Indien gekozen voor deze methode zul je doorgestuurd worden naar de vertrouwde online bankomgeving waar je betaalgegevens direct klaar staan. Je kunt de betaling bevestigen met een kaartlezen of middels een QR-code.

Belfius Direct Net
Voor Belgische klanten bieden wij de Belfius Direct Net betaalmethode aan. Je kunt de betaling eenvoudig en snel voldoen via internetbankieren of de app. Via de app wordt een QR-code gescand waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Je kunt de betaling ook bevestigen met de kaartlezer.

Giropay
De online betaalmethode Giropay is een zeer populaire betaalmethode bij de Duitse consument. De betaling vind plaats in een veilige vetrouwde omgeving van je eigen bank.

Klarna – Veilig achteraf betalen
Achteraf betalen via Klarna geeft jou als klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen na bestelling te betalen. U krijgt een factuur van Klarna zodra de bestelling verzonden is. Klarna is momenteel beschikbaar voor klanten die zich bevinden in: Nederland, België Oostenrijk, Duitsland en Finland. Wij rekenen € 0,50 per transactie als je gebruik maakt van Klarna.

Bancontact/Mister Cash (België)
Voor klanten die zich bevinden in België, bieden wij Bancontact aan. Je kunt betalen in een vertrouwde, veilige omgeving. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren kun je snel en eenvoudig je betaling afronden.

Creditcard
Bij kookmagazijn.nl kunt u uw bestelling plaatsen met Creditcards van Mastercard en Visa. Het voordeel van deze betaalmethode voor jou als klant is dat het bedrag pas afgeschreven wordt van uw rekening nadat u uw bestelling ontvangt.

We gebruiken cookies om onze webshop te verbeteren. Raadpleeg onze voorkeuren.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelwagen is leeg