Verzenden & Retourneren

 Verzending:
Wij doen er alles aan om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00, worden dezelfde dag nog verzonden. Al onze verzendingen verlopen via één van onze logistieke partners van DHL, PostNL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten Nederland: Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Vanaf een minimum bestelbedrag van €30,- profiteert u al van gratis verzending! Daaronder bedragen de verzendkosten €3,95,- per bestelling.

Verzendkosten België: Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 15:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Vanaf een minimum bestelbedrag van €40,- profiteert u al van gratis verzending! Daaronder bedragen de verzendkosten €6,95,- per bestelling.

Retourneren:
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook mag zijn, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U dient uw retour vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar info@kookmagazijn.nl. Nadat u de retour heeft aangemeld heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Na ontvangst streven we ernaar binnen 3 werkdagen het volledige orderbedrag terug te storten. De kosten voor retour van u thuis naar onze winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
U kunt uw product ook altijd omruilen tegen bijvoorbeeld een andere kleur/formaat. U kunt hiervoor contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@kookmagazijn.nl. Wij streven ernaar uw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Wel draagt u in dit geval zelf de kosten voor retourzending van het product.

Retouradres:
Piet van Thielplein 19B
5741CP BEEK EN DONK
Nederland

We gebruiken cookies om onze webshop te verbeteren. Raadpleeg onze voorkeuren.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelwagen is leeg