10 RVS rietjes zwart

13.95

Wil je ook graag je steentje bijdragen aan een schoner milieu? De metalen rietjes van Alheco zijn een perfect alternatief voor de plastic varianten. De rietjes zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit RVS en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik maar ook voor al je feestelijke gelegenheden!

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Zwart

Materiaal

RVS 18/8

Merk

Alheco

Delen

Wil je ook graag je steentje bijdragen aan een schoner milieu? De metalen rietjes van Alheco zijn een perfect alternatief voor de plastic varianten. De rietjes zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit RVS en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik maar ook voor al je feestelijke gelegenheden! De rietjes De Alheco rietjes zijn vervaardigd uit hoogwaardige food grade materialen. Dit zorgt ervoor dat ze jaren meegaan en ze geen metalen bijsmaak met zich meebrengen. De set bestaat uit 4 gebogen, 4 rechte, 2 extra dikke rietjes en 2 verschillende formaten schoonmaakborsteltjes. De dikkere varianten van de rietjes zijn geschikt voor dranken met een dikke substantie zoals smoothies en cocktails maar ook voor bijvoorbeeld bubble tea. De gehele set is geschikt voor zowel koude als warme dranken. Na gebruik kunnen de rietjes gereinigd worden middels de standaard meegeleverde schoonmaakborsteltjes of eenvoudig in je vaatwasmachine. Milieubewuste verpakking Ieder setje wordt geleverd in een biologisch afbreekbaar zakje. Er wordt dus bij het verpakken en verzenden van de rietjes absoluut geen gebruik gemaakt van plastic! Het zakje kan gebruikt worden als opbergzakje maar ook om je favoriete rietjes eenvoudig overal mee naar toe te kunnen nemen. Wist je dat?
  • Wanneer je uit plastic rietjes drinkt krijg je zogenaamde microplastics binnen welke erg schadelijk voor je gezondheid kunnen zijn.
  • Plastic rietjes blijven 200+ jaar liggen! Rietjes behoren zelfs tot de top 5 gevonden voorwerpen op het strand. Er wordt geschat dat er op dit moment zeker 8 miljard plastic rietjes op het strand liggen.
  • Dieren en vissen zien plastic rietjes als voedsel. Vooral omdat deze de geur van voedsel en drank met zich meebrengen en daarom dus erg schadelijk voor de gezondheid van dieren.
Voordelen Vaatwasserbestendig 100% BPA-vrij Milieubewuste duurzame keuze Geschikt voor zowel koude als warme dranken Zeer hoge kwaliteit, geen scherpe randen of vervelende bijsmaak Specificaties Merk: Alheco Kleur: Regenboog Materiaal: 304 RVS