Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zakelijk bestellen

Grote aantallen?

Als zakelijke klant bent u wellicht op zoek naar grootschalige bestellingen van lepels, vorken en ander hoogwaardig bestek. Bij Kookmagazijn bieden wij u de mogelijkheid om te profiteren van speciale zakelijke voordelen wanneer u in grote aantallen bestelt.

Onze toegewijde dienstverlening omvat het opstellen van gepersonaliseerde offertes die specifiek zijn afgestemd op uw zakelijke behoeften. Indien u op werkdagen een offerte bij ons aanvraagt, kunt u binnen maximaal 2 werkdagen een gedetailleerde reactie van ons verwachten.

Het maken van de juiste productkeuzes is cruciaal, en daarom staat onze professionele klantenservice voor u klaar om u te begeleiden. Of het nu gaat om hulp bij het selecteren van het meest geschikte bestek of het beantwoorden van vragen over specifieke artikelen, wij zorgen ervoor dat al uw vragen volledig worden beantwoord.

Voor bedrijven die gevestigd zijn in een ander EU-land en beschikken over een geldig BTW-nummer, bieden wij de mogelijkheid van een intracommunautaire levering. Hierdoor kunt u profiteren van het 0% BTW-tarief, wat een aanzienlijk financieel voordeel kan opleveren voor uw bedrijf.

Indien u geïnteresseerd bent in het plaatsen van zakelijke bestellingen met deze exclusieve voordelen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via e-mail op info@kookmagazijn.nl. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het optimaliseren van uw bestelproces, zodat u maximaal kunt profiteren van ons zakelijk voordeel. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van zakelijk bestellen bij Kookmagazijn!