Search
Close this search box.

Baraccessoires

Baraccessoires zijn onmisbaar voor het maken van smakelijke cocktails en drankjes. Er zijn verschillende soorten baraccessoires die helpen bij het maken van de perfecte drankjes. Eén accessoire dat de laatste jaren steeds populairder is geworden, zijn roestvrijstalen rietjes.

Roestvrijstalen rietjes zijn een duurzaam alternatief voor plastic rietjes, die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Plastic rietjes zijn moeilijk afbreekbaar en kunnen in waterwegen terechtkomen, waar ze de waterkwaliteit kunnen aantasten en het leven in het water kunnen bedreigen. Metalen rietjes zijn herbruikbaar en gaan jarenlang mee, waardoor ze een milieuvriendelijker alternatief zijn.

Naast de milieuvriendelijkheid bieden roestvrijstalen rietjes ook een aantal voordelen voor het drinken van cocktails en drankjes. De RVS rietjes zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze duurzamer zijn dan plastic of papieren rietjes. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn vaak vaatwasmachinebestendig, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn.

Een ander voordeel van de roestvrijstalen rietjes is dat ze geleverd worden met handige accessoires, namelijk een schoonmaakborstel en een opberghoesje. Dit maakt het gemakkelijk om de rietjes schoon te houden en mee te nemen, bijvoorbeeld naar feestjes of picknicks.

De metalen rietjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten drankjes. Lange en gebogen rietjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor cocktails en drankjes die in hogere glazen worden geserveerd, terwijl kortere en rechte rietjes geschikt zijn voor kleinere glazen en drankjes zoals frisdranken en water.

De latte macchiato lepels zijn speciaal ontworpen lepels voor het serveren van latte macchiato. Latte macchiato is een populaire koffievariant bestaande uit melk, espresso en melkschuim, vaak geserveerd in een hoog glas. Een latte macchiato lepel is langer dan een normale lepel en heeft een gebogen vorm, waardoor het gemakkelijker is om de verschillende lagen van de latte macchiato te mengen.

De langwerpige lepels zijn multifunctioneel en verkrijgbaar in zowel een ronde als ovale vorm.

Filters

Kleuren
Kleuren filter