Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contact

Neem contact met ons op

Bij Kookmagazijn.nl staan wij klaar om al je vragen met betrekking tot bestellingen, producten en andere zaken te beantwoorden. Onze klantenservice is op werkdagen beschikbaar tussen 10:00 en 16:00 via het chatvenster rechtsonder in het scherm. Ons toegewijde team streeft ernaar om snel en direct te reageren, hoewel het vanwege drukte soms kan voorkomen dat een reactie iets langer op zich laat wachten. We vragen hiervoor je begrip.

Wij begrijpen dat communicatie cruciaal is in het bieden van uitstekende service. Naast de live chatmogelijkheid, bieden wij je ook de optie om contact met ons op te nemen via e-mail op info@kookmagazijn.nl. Ons team is toegewijd aan het beantwoorden van al je vragen en verzoeken. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden, zodat je snel de informatie krijgt die je nodig hebt.

Kookmagazijn.nl hecht niet alleen waarde aan hoogwaardige producten en betaalbare prijzen, maar ook aan een naadloze klantenservice-ervaring. Wij willen dat je je volledig ondersteund voelt bij al je keukenbehoeften. Of het nu gaat om advies over het juiste bestek, hulp bij het plaatsen van een bestelling of andere vragen, wij zijn er om jou te assisteren.

Dus, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of het nu via de live chat is tijdens onze kantooruren of via e-mail op elk moment dat het jou uitkomt, wij staan voor je klaar. Bij Kookmagazijn.nl willen we niet alleen producten aanbieden, maar ook een persoonlijke en behulpzame service bieden die jouw culinaire ervaring verrijkt.

Contactinformatie

info@kookmagazijn.nl
Livechat rechtsonder in het scherm
(werkdagen van 10:00 tot 16:00)

Vestigingsadres

Piet van Thielplein 19B 5741CP BEEK EN DONK
(Geen bezoekadres)

KvK en BTW

Kvk: 76593517
Btw: NL003098895B40

Naam(Vereist)

* is verplicht