Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde vragen

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook mag zijn, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. 

U dient uw retour vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar info@kookmagazijn.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Nadat u de retour heeft aangemeld heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Na ontvangst streven we ernaar binnen 3 werkdagen het volledige orderbedrag terug te storten. De kosten voor retour van u thuis naar onze winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ja, het zilverkleurig bestek is vaatwasser bestendig en kan op alle temperaturen gewassen worden. Het gekleurd bestek is ook vaatwasser bestendig, mits er wordt voldaan aan de juiste richtlijnen. Dit houdt in dat er een programma gekozen dient te worden met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel gebruikt wordt met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Verder raden we aan om het bestek vooraf goed te spoelen. Verder is het belangrijk dat het bestek niet te dicht op elkaar wordt geplaatst in het bestekmandje. Dit kan namelijk contactcorrosie veroorzaken. We raden aan om het bestek direct te drogen met een zachte doek na een afwasbeurt.

Voor bestellingen geplaatst via de webshop leveren wij uitsluitend binnen Nederland en België. Wenst u een bezorgadres elders? Alles is mogelijk bij ons. Hiervoor vragen we u om een e-mail te sturen en de bijbehorende EAN’s te vermelden inclusief aantallen die u wenst te bestellen. Binnen 1, uiterlijk 2 werkdagen zullen we u een persoonlijke offerte toesturen. De leveringskosten worden berekend afhankelijk van het volume en locatie.

Wij doen er alles aan om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Omdat wij niet beschikken over een showroom/fysieke winkel is het bij ons niet mogelijk om een bestelling af te halen. Wél profiteert u bij ons altijd van lage verzendkosten of zelfs gratis verzenden bij bestellingen vanaf een minimum bestelbedrag van €60,-

Bij kookmagazijn.nl kun je op verschillende manieren betalen. De betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn iDeal, Apple Pay, KBC/CBC Betaalknop, Belfius Direct Net, Giropay, Klarna – Veilig achteraf betalen, Bancontact/Mister Cash en Creditcard

Om de kosten en prijzen zo laag mogelijk te houden beschikken wij niet over een showroom/fysieke winkel.

Bij kookmagazijn.nl krijg je 12 maanden garantie op je aankoop. Kookmagazijn.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor klachten door een (of meerdere) van de volgende punten:

  1. Onzorgvuldig en/of onjuist gebruik
  2. Verkeerd, onjuist of nalatig onderhoud
  3. Slijtage
  4. Het gekleurd bestek wassen op een programma met een temperatuur van 50 graden celsius of hoger en een reinigingsmiddel gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of hoger.