Zoek
Sluit dit zoekvak.

12 ovale theelepels rosé goud

17.95

De set bestaat uit 12 ovale lepeltjes. De theelepels hebben een lengte van 12.3cm waardoor ze ook geschikt zijn als koffielepel.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Rosé goud

Lengte

12,3 cm

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Vorm

Ovaal

Delen

Maak kennis met onze set van 12 rosé goudkleurige ovale lepeltjes die multifunctioneel zijn. Met een lengte van 12,3 cm zijn deze lepeltjes ideaal als theelepel, maar ook geschikt voor koffie.

Hoogwaardige Lepeltjes:

Onze lepeltjes zijn vervaardigd uit hoogwaardig food grade roestvrij staal (RVS), wat duurzaamheid garandeert en ervoor zorgt dat ze geen ongewenste metalen bijsmaak aan je dranken toevoegen. Deze set is ontworpen om vele jaren mee te gaan en je drinkervaring te verbeteren.

Vaatwasserbestendigheid:

Ons gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Perfect Cadeau:

De set wordt compleet geleverd met een stijlvolle katoenen opbergzak, waardoor je de lepeltjes veilig kunt opbergen als ze niet in gebruik zijn. Bovendien maakt deze luxe verpakking het een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals een housewarming, verjaardag of andere speciale momenten. Deze theelepels zijn een geschenk dat zowel elegant als functioneel is.

Voordelen op een rij:

  • Vaatwasserbestendig: Eenvoudig schoon te maken na gebruik.
  • 100% BPA-vrij: Veilig voor jou en het milieu.
  • Milieubewuste duurzame keuze: Gemaakt van hoogwaardig RVS voor een lange levensduur.
  • Geschikt voor zowel koude als warme dranken: Veelzijdig en praktisch in gebruik.
  • Hoge kwaliteit: Onze lepeltjes zijn zorgvuldig ontworpen zonder scherpe randen en behouden de pure smaak van je dranken, zonder ongewenste bijsmaak.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 12,3 cm
  • Kleur: Hoogglans gepolijst rosé goud
  • Materiaal: Roestvrij staal 18/0
  • Aantal stuks per verpakking: 12