Search
Close this search box.

12 ronde theelepels zwart

17.95

De set bestaat uit 12 ronde lepeltjes. De theelepels hebben een lengte van 11.7cm waardoor ze ook geschikt zijn als koffielepel.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Zwart

Lengte

11.7cm

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Vorm

Rond

Delen

Ontdek de veelzijdigheid van onze Alheco 12-delige zwartkleurige lepelset, bestaande uit handige ronde lepeltjes met een lengte van 11.7cm. Deze elegante theelepels zijn perfect geschikt als koffielepel, waardoor ze een onmisbare aanvulling zijn op jouw servies.

Hoogwaardige lepels:

De theelepels zijn met zorg vervaardigd uit hoogwaardig food grade RVS (410), waardoor ze niet alleen jarenlang meegaan, maar ook vrij zijn van metalen bijsmaak. De set van 12 zwartkleurige lepels is eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine, waardoor je meer tijd overhoudt om van je favoriete drankjes te genieten.

Vaatwasserbestendig:

Het gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Perfect Cadeau:

De set wordt compleet geleverd met een stijlvolle katoenen opbergzak, waardoor je de lepeltjes veilig kunt opbergen als ze niet in gebruik zijn. Bovendien maakt deze luxe verpakking het een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals een housewarming, verjaardag of andere speciale momenten. Deze lepels zijn een geschenk dat zowel elegant als functioneel is.

Voordelen:

  •  Vaatwasserbestendig
  •  100% BPA-vrij
  •  Milieubewuste duurzame keuze
  •  Geschikt voor zowel koude als warme dranken
  •  Hoge kwaliteit, geen scherpe randen of vervelende bijsmaak

Specificaties:

  •  Merk: Alheco
  •  Lengte: 11.7cm
  •  Kleur: Zwart
  •  Materiaal: 410 RVS