Search
Close this search box.

4 grote opscheplepels rosé goud

18.95

De set bestaat uit 4 grote opscheplepels. De lepels hebben een lengte van 22cm en zijn geschikt voor het opscheppen van groenten en aardappels.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Rosé goud

Lengte

22cm

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Breedte schepgedeelte

6.5cm

Delen

Ontdek de veelzijdigheid van onze Alheco set met 4 royale opscheplepels, speciaal ontworpen voor het moeiteloos opscheppen van groenten en aardappels. Met een indrukwekkende lengte van 22 cm zijn deze lepels niet alleen functioneel, maar voegen ze ook een vleugje luxe toe aan jouw eettafel.

Hoogwaardige opscheplepels:

Onze hoogwaardige opscheplepels zijn vervaardigd uit food grade RVS (410), wat garant staat voor duurzaamheid en een langdurig gebruik zonder enige metalen bijsmaak. De set van 4 rosé goudkleurige opscheplepels voegt een elegante uitstraling toe aan je keukengerei en kan moeiteloos gereinigd worden in de vaatwasmachine na gebruik.

Vaatwasserbestendigheid:

Ons gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Perfect cadeau:

Deze set wordt geleverd in een luxe katoenen bewaarzakje, waarmee je de opscheplepels veilig kunt opbergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Profiteer van de voordelen van deze set, waaronder vaatwasserbestendigheid, 100% BPA-vrij, geschiktheid voor het opscheppen van groenten en aardappels, en een hoogwaardige afwerking zonder scherpe randen of vervelende bijsmaak.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 22cm
  • Kleur: Rosé goud
  • Materiaal: 410 RVS