Search
Close this search box.

4 kleine opscheplepels rosé goud

16.95

De set bestaat uit 4 kleine opscheplepels. De lepels hebben een lengte van 22cm en zijn geschikt voor het opscheppen van groenten en aardappels.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Rosé goud

Lengte

22cm

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Breedte schepgedeelte

5cm

Delen

Ontdek de veelzijdigheid van onze set met 4 kleine rosé goudkleurige opscheplepels, speciaal ontworpen voor het elegante serveren van groenten en aardappels. Met een indrukwekkende lengte van 22 cm bieden deze lepels niet alleen praktische functionaliteit, maar voegen ze ook een vleugje luxe toe aan jouw eettafel.

Hoogwaardige lepels: 

Onze hoogwaardige opscheplepels zijn met zorg vervaardigd uit food grade RVS (410), wat garant staat voor duurzaamheid en een langdurig gebruik zonder enige ongewenste metalen bijsmaak. De set van 4 rosé goudkleurige opscheplepels combineert stijl en functionaliteit en kan na gebruik eenvoudig gereinigd worden in je vaatwasmachine.

Vaatwasserbestendigheid:

Ons gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Perfect Cadeau:

De set wordt compleet geleverd met een stijlvolle katoenen opbergzak, waardoor je de lepels veilig kunt opbergen als ze niet in gebruik zijn. Bovendien maakt deze luxe verpakking het een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals een housewarming, verjaardag of andere speciale momenten. Deze opscheplepels zijn een geschenk dat zowel elegant als functioneel is.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 22cm
  • Kleur: Rosé goud
  • Materiaal: 410 RVS