Zoek
Sluit dit zoekvak.

4 kleine opscheplepels zilver

14.95

De set bestaat uit 4 kleine opscheplepels. De lepels hebben een lengte van 22cm en zijn geschikt voor het opscheppen van groenten en aardappels.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Zilver

Lengte

22cm

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Breedte schepgedeelte

5cm

Delen

Ontdek de veelzijdigheid van onze set met 4 kleine zilverkleurige opscheplepels, speciaal ontworpen voor het elegante serveren van groenten en aardappels. Met een indrukwekkende lengte van 22 cm bieden deze lepels niet alleen praktische functionaliteit, maar voegen ze ook een vleugje luxe toe aan jouw eettafel.

Hoogwaardige lepels: 

Onze hoogwaardige opscheplepels zijn met zorg vervaardigd uit food grade RVS (410), wat garant staat voor duurzaamheid en een langdurig gebruik zonder enige ongewenste metalen bijsmaak. De set van 4 zilverkleurige opscheplepels combineert stijl en functionaliteit en kan na gebruik eenvoudig gereinigd worden in je vaatwasmachine.

Perfect Cadeau:

De set wordt compleet geleverd met een stijlvolle katoenen opbergzak, waardoor je de lepels veilig kunt opbergen als ze niet in gebruik zijn. Bovendien maakt deze luxe verpakking het een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals een housewarming, verjaardag of andere speciale momenten. Deze opscheplepels zijn een geschenk dat zowel elegant als functioneel is.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 22cm
  • Kleur: Zilver
  • Materiaal: 410 RVS