Search
Close this search box.

40-delige bestekset rosé goud

59.95

De 8 persoons 40-delige bestekset bestaat uit 8 tafellepels, 8 tafelvorken, 8 tafelmessen, 8 dessertvorken en 8 dessertlepels.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Rosé goud

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Afwerking

Hoogglans gepolijst

Delen

Verrijk je tafelschikking met de uitgebreide 40-delige bestekset voor 8 personen van Alheco. Deze set omvat een keurige samenstelling van 8 tafellepels, 8 tafelvorken, 8 tafelmessen, 8 dessertvorken en 8 dessertlepels, waardoor het de perfecte aanvulling is op je servies voor diverse gelegenheden.

Hoogwaardige bestekset: 

De besteksets van Alheco genieten erkenning vanwege hun unieke ontwerpen, onderscheidende kwaliteit en tijdloze elegantie. Deze set onderscheidt zich niet alleen door haar geschiktheid voor gebruik bij verfijnde diners, maar toont ook haar veelzijdigheid in informele samenkomsten en dagelijks gebruik. Deze collectie belichaamt de perfecte synergie tussen esthetiek en functionaliteit, waardoor het niet alleen een aanwinst is voor speciale gelegenheden, maar ook naadloos aansluit bij het alledaagse tafelgebruik.

Vaatwasserbestendigheid:

Ons gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Perfect cadeau:

Deze schitterende zilverkleurige bestekset wordt geleverd in een luxe geschenkdoos, waardoor het niet alleen een praktische aanwinst is voor je keuken, maar ook een ideaal cadeau vormt voor diverse gelegenheden. Geniet van de voordelen van deze set, waaronder vaatwasserbestendigheid, 100% BPA-vrij, een milieubewuste duurzame keuze en hoogwaardige kwaliteit zonder scherpe randen of onaangename bijsmaak.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Kleur: Rosé goud glossy
  • Materiaal: RVS 18/0

Voeg niet alleen stijl, maar ook comfort en duurzaamheid toe aan je eetervaring met deze veelzijdige en hoogwaardige bestekset van Alheco. Ontdek de perfecte balans tussen elegantie en bruikbaarheid, waarmee elke maaltijd een feest wordt.