Search
Close this search box.

6 ovale koffielepels goud

12.95

De set bestaat uit 6 ovale lepels. De lepels hebben een lengte van 13.8cm waardoor ze geschikt zijn als zowel koffie- en theelepel.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Goud

Lengte

13,8 cm

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Vorm

Ovaal

Delen

Ontdek onze veelzijdige set van 6 goudkleurige ovale lepels, perfect voor zowel koffie als thee. Met een lengte van 13,8 cm bieden deze lepels niet alleen het gemak van een koffielepel, maar zijn ze ook geschikt als theelepel.

Hoogwaardige Lepels:

Onze lepels zijn vervaardigd uit hoogwaardig food grade roestvrij staal (RVS), wat duurzaamheid garandeert en ervoor zorgt dat ze geen ongewenste metalen bijsmaak aan je dranken toevoegen. Deze set is ontworpen om vele jaren mee te gaan, waardoor je keer op keer kunt genieten van hun kwaliteit.

Vaatwasserbestendigheid:

Ons gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Perfect Cadeau:

De set wordt compleet geleverd met een stijlvolle katoenen opbergzak, waardoor je de lepeltjes veilig kunt opbergen als ze niet in gebruik zijn. Bovendien maakt deze luxe verpakking het een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals een housewarming, verjaardag of andere speciale momenten. Deze lepels zijn een geschenk dat zowel elegant als functioneel is.

Voordelen:

  • Vaatwasserbestendig: Eenvoudig schoon te maken na gebruik.
  • 100% BPA-vrij: Veilig voor jou en het milieu.
  • Milieubewuste duurzame keuze: Gemaakt van hoogwaardig RVS voor een lange levensduur.
  • Geschikt voor zowel koude als warme dranken: Veelzijdig en praktisch in gebruik.
  • Hoge kwaliteit: Onze lepels zijn zorgvuldig ontworpen zonder scherpe randen en behouden de pure smaak van je dranken, zonder ongewenste bijsmaak.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 13,8 cm
  • Kleur: Hoogglans gepolijst goud
  • Materiaal: Roestvrij staal 18/0
  • Aantal stuks per verpakking: 6