Search
Close this search box.

6 paar moderne chopsticks zwart

15.95

Eet je graag sushi? Met de luxe Alheco chopsticks steel je zeker de show. De strakke vormgeving en prachtige details zorgen voor een geweldige eetervaring.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Zwart

Materiaal

RVS 18/8

Merk

Alheco

Delen

Ben jij een liefhebber van sushi? Met de luxueuze Koreaanse Alheco chopsticks maak je zeker indruk. De strakke vormgeving en prachtige details tillen jouw eetervaring naar een hoger niveau.

Hoogwaardige kwaliteit:

De chopsticks zelf zijn met zorg vervaardigd uit hoogwaardig food grade RVS, wat niet alleen duurzaamheid belooft, maar ook verzekert dat er geen ongewenste metalen bijsmaak aan je gerechten wordt toegevoegd. De set bestaat uit 6 paar, wat neerkomt op 12 stuks eetstokjes, die na gebruik moeiteloos gereinigd kunnen worden in je vaatwasmachine.

Vaatwasserbestendigheid:

Ons gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Perfect Cadeau:

De set wordt compleet geleverd met een stijlvolle katoenen opbergzak, waardoor je de chopsticks veilig kunt opbergen als ze niet in gebruik zijn. Bovendien maakt deze luxe verpakking het een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals een housewarming, verjaardag of andere speciale momenten. Deze eetstokjes zijn een geschenk dat zowel elegant als functioneel is.

Voordelen:

  • vaatwasserbestendig
  • 100% BPA-vrij
  • Milieubewuste duurzame keuze, en een zeer hoge kwaliteit zonder scherpe randen of vervelende bijsmaak.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 23cm
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: 304 RVS