Search
Close this search box.

6 steakmessen rosé goud

42.95

De steakmessenset van Alheco bestaat uit 6 hoogwaardige elegante messen. Onmisbaar bij het nuttigen en presenteren van een stuk vlees.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Rosé goud

Lengte

22cm

Materiaal

SS420

Merk

Alheco

Delen

Laat je culinaire ervaring tot nieuwe hoogten stijgen met de verfijnde Alheco steakmessenset, bestaande uit 6 elegant vormgegeven messen die een onmisbaar onderdeel vormen van het genot van je favoriete vleesgerechten.

Hoogwaardige kwaliteit: 

Deze steakmessen zijn niet zomaar messen; ze zijn met uiterste zorg vervaardigd uit hoogwaardig food grade RVS. Hierdoor stralen ze niet alleen elegantie uit, maar beloven ze ook een langdurige levensduur zonder enige ongewenste metalen bijsmaak. De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor de echte fijnproever.

Vaatwasserbestendigheid: 

Het gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Perfect Cadeau:

De set wordt compleet geleverd met een stijlvolle katoenen opbergzak, waardoor je de messen veilig kunt opbergen als ze niet in gebruik zijn. Bovendien maakt deze luxe verpakking het een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals een housewarming, verjaardag of andere speciale momenten. Deze steakmessen zijn een geschenk dat zowel elegant als functioneel is. De voordelen van deze steakmessenset gaan verder dan enkel de verbluffende esthetiek. Ze zijn 100% BPA-vrij, garanderen een hoogwaardige snijkwaliteit zonder scherpe randen of ongewenste bijsmaak, en zijn daarmee een duurzame keuze voor liefhebbers van kwaliteit en design.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 22cm
  • Kleur: Rosé goud
  • Materiaal: 430 RVS

Verhoog de standaard van je eetervaring met deze prachtige Alheco steakmessenset. Elk mes is niet alleen een instrument om je vlees perfect te snijden, maar ook een kunstwerk dat je tafel verrijkt met elegantie en stijl. Ontdek het plezier van zorgvuldig samengesteld keukengerei en geniet van elk moment aan tafel.