Search
Close this search box.

8 tafelmessen zwart

17.95

Maak kennis met onze verfijnde set van 8 zwartkleurige tafelmessen, die met hun royale lengte van 23 cm perfect dienen als tafelmessen voor elke gelegenheid.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Zwart

Lengte

23cm

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Delen

Maak kennis met onze verfijnde set van 8 zwartkleurige tafelmessen, die met hun royale lengte van 23 cm perfect dienen als tafelmessen voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige Messen:

Onze tafelmessen zijn met grote zorg vervaardigd uit hoogwaardig food grade RVS 18/0. Dit staat niet alleen garant voor duurzaamheid, maar ook dat je maaltijden hun pure smaak behouden, zonder enige ongewenste metalen bijsmaak. Deze set is met precisie ontworpen om vele jaren mee te gaan en je tafelsetting te verrijken.

Vaatwasserbestendigheid:

Ons gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Elegante Verpakking:

Deze set wordt geleverd in een luxe doos, wat hen niet alleen geschikt maakt voor je eigen tafelopstelling, maar tevens een voortreffelijk cadeau vormt voor diverse gelegenheden. Of je nu een housewarming viert, een verjaardag hebt of gewoon een bijzondere attentie wilt geven, deze tafelmessen combineren stijl met functionaliteit.

Voordelen op een rij:

  • Vaatwasserbestendig: Na de maaltijd zijn deze messen eenvoudig schoon te maken, wat je kostbare tijd en moeite bespaart.
  • 100% BPA-vrij: Geniet met een gerust hart van je maaltijden, wetende dat deze messen veilig zijn voor zowel jou als het milieu.
  • Milieubewuste duurzame keuze: Gemaakt van hoogwaardig RVS, vertegenwoordigen deze messen een verantwoorde keuze voor degenen die waarde hechten aan duurzaamheid.
  • Hoge kwaliteit: Onze messen zijn met zorg vervaardigd, zonder scherpe randen, om je tafelsetting te verfraaien en de authentieke smaak van je gerechten te behouden, zonder enige ongewenste bijsmaak.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 23 cm
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: 18/0 RVS

Kies voor de Alheco zwartkleurige tafelmessen en voeg een vleugje elegantie, duurzaamheid en topkwaliteit toe aan je tafel. Geniet van messen die niet alleen je tafelsetting verfraaien, maar ook je eetervaring naar een hoger niveau tillen.