Search
Close this search box.

8 tafelvorken zwart

17.95

Maak kennis met onze verfijnde set van 8 zwartkleurige tafelvorken, met een royale lengte van 20,3 cm, die perfect dienen als tafelvorken voor iedere gelegenheid.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Zwart

Lengte

20.3cm

Materiaal

RVS 18/0

Merk

Alheco

Delen

Maak kennis met onze verfijnde set van 8 zwartkleurige tafelvorken, met een royale lengte van 20,3 cm, die perfect dienen als tafelvorken voor iedere gelegenheid.

Hoogwaardige Vorken:

Onze tafelvorken zijn met uiterste zorg vervaardigd uit hoogwaardig food grade RVS 18/0. Dit garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook dat je maaltijden hun pure smaak behouden, zonder enige ongewenste metalen bijsmaak. Deze set is met precisie ontworpen om vele jaren lang mee te gaan en je tafelsetting te verrijken.

Vaatwasserbestendigheid:

Ons gekleurd bestek is vaatwasserbestendig, mits je de juiste richtlijnen volgt. Het is belangrijk om een programma te kiezen met een temperatuur van 50 graden Celsius of lager en een reinigingsmiddel te gebruiken met een fosfaatgehalte van 3% of lager. Voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst, raden we aan om het goed af te spoelen om overtollig voedsel te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het bestek niet te dicht op elkaar te plaatsen in het bestekmandje. Dit om contactcorrosie te voorkomen. Na het voltooien van de afwasbeurt, is het raadzaam om het bestek direct droog te maken met een zachte doek om vlekken en aanslag te voorkomen.

Elegante Verpakking:

Deze set wordt geleverd in een luxe doos, wat hen niet alleen geschikt maakt voor je eigen tafelarrangement, maar tevens een voortreffelijk cadeau vormt voor diverse gelegenheden. Of je nu een housewarming viert, een verjaardag hebt of gewoon een bijzonder gebaar wilt maken, deze tafelvorken combineren stijl met functionaliteit.

Voordelen op een rij:

  • Vaatwasserbestendig: Na de maaltijd zijn deze vorken eenvoudig schoon te maken, wat je kostbare tijd en moeite bespaart.
  • 100% BPA-vrij: Geniet met een gerust hart van je maaltijden, wetende dat deze vorken veilig zijn voor zowel jou als het milieu.
  • Milieubewuste duurzame keuze: Gemaakt van hoogwaardig RVS, vertegenwoordigen deze vorken een verantwoorde keuze voor degenen die waarde hechten aan duurzaamheid.
  • Hoge kwaliteit: Onze vorken zijn met zorg vervaardigd, zonder scherpe randen, om je tafelsetting te verfraaien en de authentieke smaak van je gerechten te behouden, zonder enige ongewenste bijsmaak.

Specificaties:

  • Merk: Alheco
  • Lengte: 20,3 cm
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: 18/0 RVS

Kies voor de Alheco zwartkleurige tafelvorken en voeg een vleugje elegantie, duurzaamheid en topkwaliteit toe aan je tafel. Geniet van vorken die niet alleen je tafelsetting verfraaien, maar ook je eetervaring naar een hoger niveau tillen.