Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eekhoorn notenkraker

16.95

Wat is er nou lekkerder dan je eigen verse noten kraken? De Alheco notenkraker is geschikt voor het kraken van noten van alle formaten! Tevens is de notenkraker een leuk geschenk voor jong en oud.

Specificaties

Extra informatie

Delen

Ervaar het plezier van het kraken van je eigen verse noten met de Alheco notenkraker! Of je nu geniet van walnoten, pecannoten of hazelnoten, deze notenkraker is geschikt voor noten van alle formaten. Met zijn hoogwaardig verzinkt metalen constructie ben je verzekerd van duurzaamheid en efficiëntie bij elke noot die je kraakt.

De Alheco notenkraker is niet alleen een praktisch keukengereedschap, maar ook een charmant geschenkidee voor zowel jong als oud. Of je nu een liefhebber bent van gezonde snacks of een culinaire professional die graag versheid toevoegt aan gerechten, deze notenkraker zal een waardevolle aanvulling zijn op je keukengereedschap. Geniet van het gemak en de veelzijdigheid die de Alheco notenkraker te bieden heeft, en ontdek het genot van het openen van noten met gemak en precisie. Upgrade je keukenervaring met deze functionele en stijlvolle notenkraker van Alheco!

Specificaties

– Merk: Alheco – Kleur: Zilver – Materiaal: Hoogwaardig verzinkt metaal – Gewicht: 225gr